מארמון המלך

אילן סיבוני ממסעדת "דארנא", עשה סטאז' קולינרי בארמון מלך מרוקו ובא ללמד את סודן של שלוש מנות מהמטבח המרוקאי:
פסטיה פסיה – בגרסה כשרה, קינוח המחנשה, הנראה כנחש ספירלי ומעדן הטובקל – פסטייה מתוקה הנראית כפסגת הר הטובקל המושלג

 

יחד נלמד להכין את המנות ולבסוף נטעם מהתוצאות.

 

משך הסדנה: שעה וחצי | מספר המקומות מוגבל
 

 

איזה מתיקות: על צבע ורגש במאכלי המימונה

 

שני–חמישי | 27.3–30.3 | כט באדר– ג בניסן

 

 

הלובים מארחים את ברי סחרוף וגיא זו-ארץ


חיים אוליאל וחברי להקת שפתיים מארחים את מתי כספי


להקת אקוט מארחת את המשורר סמי שלום שטרית


חן ואלון קורן עושים קוסקוס    


סדנה עם המשוררת תהילה חכימי


מחווה ליוצרת רונית אלקבץ


מחווה לז'קלין כהנוב

 

יוטיוב

 

קבלו טעימה מפסטיבל סיפור.עם 2016:

יוטיוב

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

עוד בבית אבי חי