אוכל ציוני - סדנה

הציונות הביאה איתה לצלחת מגוון רעיונות חדשים.
מאכלים המבוססים על חומרי גלם מקומיים:  מלון ברוטב מיונזה, קציצות חוביזה ועוד כהנה מטעמים עלו על שולחנותיהם של חלוצים, ושל עקרות בית יצירתיות שנאלצו להתמודד עם מדיניות ממשלתית בראשית המדינה שהגיעה עד הצלחת.

מנחים: השף יוסי בן דיין ועדנה עסיס

משך הסדנה כשעתיים וחצי

מחיר משולב לסדנה+סיור 135 ש"ח (ניתן לרכוש בקופות בלבד)

הציונות הביאה איתה לצלחת מגוון רעיונות חדשים.
מאכלים המבוססים על חומרי גלם מקומיים:  מלון ברוטב מיונזה, קציצות חוביזה ועוד כהנה מטעמים עלו על שולחנותיהם של חלוצים, ושל עקרות בית יצירתיות שנאלצו להתמודד עם מדיניות ממשלתית בראשית המדינה שהגיעה עד הצלחת.
מנחים: השף יוסי בן דיין ועדנה עסיס
לרכישת כרטיס משולב לסדנה וסיור פנו לקופות 02-6215900

עוד בבית אבי חי