הציונות הביאה איתה לצלחת מגוון רעיונות חדשים.
מאכלים המבוססים על חומרי גלם מקומיים: מלון ברוטב מיונזה, קציצות חוביזה ועוד כהנה מטעמים עלו על שולחנותיהם של חלוצים, ושל עקרות בית יצירתיות שנאלצו להתמודד עם מדיניות ממשלתית בראשית המדינה שהגיעה עד הצלחת.
מנחים: השף יוסי בן דיין ועדנה עסיס
משך הסדנה כשעתיים וחצי
מחיר משולב לסדנה+סיור 135 ש"ח (ניתן לרכוש בקופות בלבד)
הציונות הביאה איתה לצלחת מגוון רעיונות חדשים.
מאכלים המבוססים על חומרי גלם מקומיים: מלון ברוטב מיונזה, קציצות חוביזה ועוד כהנה מטעמים עלו על שולחנותיהם של חלוצים, ושל עקרות בית יצירתיות שנאלצו להתמודד עם מדיניות ממשלתית בראשית המדינה שהגיעה עד הצלחת.
מנחים: השף יוסי בן דיין ועדנה עסיס
לרכישת כרטיס משולב לסדנה וסיור פנו לקופות 02-6215900
עוד בבית אבי חי

המוגרבים - מפגש 1
מתוך:
המוגרבים
21.02.21
ג' |
20:30

המוגרבים - מפגש 2
מתוך:
המוגרבים
28.02.21
ג' |
20:30

המוגרבים - מפגש 3
מתוך:
המוגרבים
06.03.21
ג' |
20:30

המוגרבים - מפגש 4
מתוך:
המוגרבים
13.03.21
ג' |
20:30

המוגרבים - מפגש 5
מתוך:
המוגרבים
20.03.21
ג' |
20:30