לֶחֶם חַי

לֶחֶם חַי
אופים ומשוחחים על לחם
אחיד, פרנה, חביזה, שחור, אינג'רה, לחוח, מחמצת, קובנה, קטאייף, קאדה – איך אתם אוהבים את הלחם שלכם?

השף יוסי בן דיין ופרופ' אביגדור שנאן מזמינים אתכם לחוויה עיונית-קולינארית בעקבות הלחם, על החלק הרך וגם על הקשה. בסדנה נדגים הכנת לחמים שונים מהמטבח המרוקאי, האתיופי, התימני, הערבי והכורדי ונכיר את ערכו הרב ומשמעותו במקרא, בספרות האגדה ובהלכה, דרך סיפורים ומדרשים שקשורים בלחם.
הסדנה תלווה בהסברים, הדגמות וטעימות.
אורך הסדנה כשלוש שעות
הסדנא תתקיים בשני מועדים (תוכן זהה): 18.3, 23.4

בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה ירושלים

אירועים שהתקיימו

עוד בנושא