אוכלים בירושלים - סדנה 1

האירוע בוטל - רוכשי הכרטיסים מתבקשים לפנות לקופה לצורך זיכוי/העברה לאירוע ב29.10

ימי בית שני והאימפריה הרומית - סדנה בבית אבי חי

ירושלים של ימי בית המקדש השני הייתה עיר סוערת ורבת תהפוכות.

אל השולחנות של אותם הימים הוגשו מאכלים קדושים בצד גידולים מקומיים ומיובאים, טריים ומשומרים.

בסדנה נתחקה אחר שורשיו ההיסטוריים של האוכל הרומאי- אימפריאלי ושל האוכל היהודי המקומי, נבחן את הקשר בין קדושה למזון, ונשאל האם משהו מאותם ימים נשאר על שולחננו עד היום.

מנחים: השף יוסי בן דיין ועדנה עסיס, מורת דרך ביד בן צבי

סדנה זהה תתקיים ביום שני, 29.10 בשעה 19:00. עלות כרטיס משולב לסיור ולסדנה - 150 ש"ח. לפירוט על אירועים נוספים במסגרת הסדרה הכנסו לדף הסדרה>>

אוכלים בירושלים
סדרת סדנאות קולינריה בעקבות אוכל בירושלים

מסע בעקבות מסורות קולינריות שייקח אותנו מימי בית המקדש השני ועד לראשית הציונות.

בית אבי חי ויד בן-צבי מציעים סדנאות וסיורים בעקבות מאכלים ותרבויות שעיצבו את פני העיר.

 

במפגשים הבאים בסדרה:

ירושלים הצלבנית

תבשילי ימי בית שני ורומא

אוכל ציוני ירושלמי

 

בהמשך הדף פירוטי הסדנאות שיתקיימו בבית אבי חי והסיורים בשיתוף יד בן צבי.
מחירים:
לסדנה: 60 ש"ח / סטודנטים 30 ש"ח
לסיור: 90 ש"ח (כולל 70 ש"ח לסיור + 15 ש"ח לטעימות)
חבילה - סיור + סדנה (מועדים ע"פ בחירה): 135 ש"ח -

לרכישת חבילת סדנה + סיור יש לפנות לקופות בטלפון 6215900.

 

עוד בבית אבי חי