אוכלים בירושלים - סדנה שניה

אירוח תורכי – סדנה בבית אבי חי
העות'מאנים שלטו בירושלים במשך 400 שנה, ובמהלכן התגבש בעיר מטבח עשיר ומתוחכם.
מפגש עם הממולאים, המאפים, הממתקים, הקפה והתה שהכו שורש בתרבות הקולינרית הירושלמית.
מנחים:
השף יוסי בן דיין ידגים מתכונים מהמטבח העות'מאני העילי, המטבח הערבי המקומי והמטבח היהודי.
עדנה עסיס, מדריכה ביד בן צבי, תספר על רוח התקופה ועל סעודות הפאר שאפיינו אותה.

משך הסדנה כשעתיים וחצי.

סדנה שנייה מתוך שתיים הסדנה תתקיים בחצר בית אבי חי, מומלץ להצטייד בלבוש חם

Model.Data.ShopItem : 0 6

אוכלים בירושלים
סדרת סדנאות קולינריה בעקבות אוכל בירושלים

מסע בעקבות מסורות קולינריות שייקח אותנו מימי בית המקדש השני ועד לראשית הציונות.

בית אבי חי ויד בן-צבי מציעים סדנאות וסיורים בעקבות מאכלים ותרבויות שעיצבו את פני העיר.

 

במפגשים הבאים בסדרה:

ירושלים הצלבנית

תבשילי ימי בית שני ורומא

אוכל ציוני ירושלמי

 

בהמשך הדף פירוטי הסדנאות שיתקיימו בבית אבי חי והסיורים בשיתוף יד בן צבי.
מחירים:
לסדנה: 60 ש"ח / סטודנטים 30 ש"ח
לסיור: 90 ש"ח (כולל 70 ש"ח לסיור + 15 ש"ח לטעימות)
חבילה - סיור + סדנה (מועדים ע"פ בחירה): 135 ש"ח -

לרכישת חבילת סדנה + סיור יש לפנות לקופות בטלפון 6215900.

 

תגיות: סדרות

עוד בבית אבי חי