שנהיה לראש ולא לזנב

שנהיה לראש ולא לזנב
סדנה קולינרית בעקבות סימני ראש השנה

מהי רוביה? מדוע אוכלים ראש של דג או של כבש? למה משולים גרגרי הרימון? מה בין גזר לגזרות טובות? ומדוע אוכלים תמרים בראש השנה?
השף יוסי בן דיין והמשוררת וחוקרת עדות ישראל אסתר שקלים מזמינים אתכם לחוויה עיונית קולינרית בעקבות הברכות לשנה החדשה.
בסדנה נכין מתכונים יצירתיים הכוללים מאכלים שבהם מופיעים סימני החג, כגון רימון, סלק, לוביה (רוביה), דלעת, מנגולד ועוד.

משך הסדנה כשלוש שעות
התוכן בשתי הסדנאות זהה

בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה, ירושלים

עוד בנושא