הטעמים הנעלמים של המטבח התימני- סדנה קולינרית

נצלול לתוך המטבח התימני כדי לגלות את העושר שאינו טמון בבצק ואת הטעמים שעלו מהמדבר. נלמד על דרכי הבישול שהביאו איתם עולי תימן ועל התאמות שנעשו למטבח התימני עם הגעתם לארץ.
נשמע את הסיפורים על מאכלים מאזורים שונים ולא מוכרים של תימן ונטעם את המאכלים המסורתיים כמו הקובנה, סמנה, זום וגם לוביה, ולא נפחד להוסיף קצת חריף...

 

 

בהשתתפות: משה דוד, דור שמיני למשפחת צורפים מתימן וחוקר המטבח התימני
גילה פולדס, מסעדת "נגילה"- מסעדה טבעונית צמחונית.
 

אחת לחודש יקיים בית אבי חי מיני פסטיבל בו יחקור ויתחקה אחר שורשיה ומאפייניה של אחת מעדות ישראל. יחד נצא למסע עם קהילה: נתבונן על תהליך השתלבותה בארץ לצד השפעתה ותרומתה, בתחומים שונים, לחברה הישראלית.

 

 
מוזיקה- ספרות- סדנה קולינרית- אמנות

 

במהלך ימי הפסטיבל בין השעות 23:00-19:00:
-    אביה דוד שוהם- מכירה של תכשיטים והדגמה של עבודות צורפות
-    מסעדה תימנית בקפיטריה
-    דרך האומנות- תצוגה ומכירה של אמנות
-    סיפור חוזר- מכירת ספרים

 

*המכירה במזומן בלבד

 

מוזיקה חיה החל מהשעה 19:00 :
שירן קרני ובנות הפ'אנק בשירת נשים תימנית שמשלבת ישן וחדש, מזרח ומערב, שירה מסורתית לצד הג'אז והרוק הפסיכדלי.

 

הכניסה חופשית
 

סיפור.עם

קבלו טעימה>>
 

יוטיוב

 

עוד בבית אבי חי