שבעת המינים - סדנה קולינרית

שבעת המינים
סדנה קולינרית לכבוד ט"ו בשבט

מדוע נמשל עם ישראל לחיטה? ולמה כדאי שזכויותינו ירבו כרימון? מדוע הישרים והצדיקים משולים לתאנה? ומה הקשר בין שבעת המינים לפריון ולשפע?
לכבוד ט"ו בשבט, השף יוסי בן דיין וברוך ברזל מזמינים אתכם לסדנה קולינרית-עיונית בעקבות שבעת המינים שנתברכה בהם ארץ ישראל.
בסדנה תודגם הכנת סלטים ומרקים מפירות הארץ, וייערכו טעימות.
משך הסדנה כשלוש שעות.

הסדנה תתקיים בשני מועדים:
יום שלישי, ד בשבט, 19 בינואר, בשעה 19:00
יום שני, י בשבט, 25 בינואר, בשעה 19:00

בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה ירושלים

עוד בנושא