שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.

ראש לחודש

פחות משבוע לפני חג השבועות, שבו החלב והדבש מככבים במטבח, נכיר לעומק את צמד המאכלים כפי שהם משתקפים בתרבות היהודית ובצלחת הישראלית.

מנחה: בני טיטלבוים, עיתונאי

בהשתתפות:

שמיל הולנד, שף וחוקר אוכל, מחבר הספר "שמאלץ", על חלב ודבש בבישול הישראלי

נסים קריספיל, חוקר ואנתרופולוג, על חלב ודבש ברפואה העממית

שירה בציבור עם מירון אגר

Model.Data.ShopItem : 0 8

עוד בבית אבי חי