דאמפסטר- שף ירושלמי

דאמפסטר- שף ירושלמי


מיזם "מהפח ירוק" בירושלים וקייטרינג "ארבע עונות" יעבירו סדנת בישול מקורית להכנת מעדנים ים-תיכוניים ממזון מוצל
 

 

סדנה להכנת מעדני שף מהדאמפסטר הקרוב,

ניצול מרבי של המזון וקומפוסט מהשאריות שנותרו.


המטבח ישראלי מושפע ממסורות המגיעות ממזרח ומערב.

אז היו מנצלים כל טיפה של מזון אכיל,

משמרים שיהיה גם לעונה הבאה, 

מחסלים את מה שנשאר בצלחת וממה שעדיין נשאר עושים קציצות.

שאריות שהיו בעבר תמיד נוצלו - לדישון הצמחים או להאכלת משק החי.

 

"דאמפסטר- שף" - סדנת בישול מקורית, הכנה מונחית של מאכלי גורמה בסגנון ים- תיכוני וקינוח מתקתק, 
היכרות עם נתיבי המזון שמגיע אלינו, אכילת כל חלקי הצמחים ועשיית קומפוסט מהשאריות.
המצרכים מקומיים ובריאים (חלקם מזון מוצל, שלוקט משוק מחנה יהודה),

והקהל "יטבח" בהם באהבה
 

בהנחיית הצוות המופלא של קייטרינג ארבע עונות

 

 

בהדרכת: ניר בבליהרב תמיר ניר וצוות מהפח ירוק

 

 

Model.Data.ShopItem : 0 6

פסטיבל חגיגת יצירה ירושלמית
 

מוזיקה | סיורים | קולינריה | קולנוע | שפה

 

 

יוטיוב
 


 
★ 2018 Made In ג'רוזלם ★
9-11 במאי 
  ★ קבוצת המחול ק.ט.מ.ו.ן  ★ 0202 נקודות מבט מירושלים  ◆ רואי רביצקי◆ אלחנן מיל
 ◆ סמירה סרייה  ◆ מיכל שילאור  ★ מכתוב ◆גיא עמיר ◆חנן סביון  ★  העיר ◆ יונתן בלומנפלד ◆ ענת מלמוד ◆  דוד לביא  ◆ חן עמרם  ◆ נועם שוסטר-אליאסי   ◆ דניאל גורי דה לימא  ◆ תמר בלוך  ★תיקון חצות: גלות ירושלים ◆  יגל הרוש  ◆אנסמבל "ידידות"  ◆ אביב בכר  ◆ישי ריבו  ★קבלת שבת בגרוב ירושלמי ◆ רבע לאפריקה   ◆שאנן סטריט  ◆   A-WA
★ סיורים ◆ המהפח הירוק ◆מריק שטרן ◆שלום בוגוסלבסקי ◆על המקום  ◆יונתן פליטמן  ★קולינריה  ◆ארבעה עונות 

 

 

 

 

תגיות: מהפח ירוק

עוד בבית אבי חי