הציונות הביאה איתה לצלחת מגוון רעיונות חדשים.
מאכלים המבוססים על חומרי גלם מקומיים: מלון ברוטב מיונזה, קציצות חוביזה ועוד כהנה מטעמים עלו על שולחנותיהם של חלוצים, ושל עקרות בית יצירתיות שנאלצו להתמודד עם מדיניות ממשלתית בראשית המדינה שהגיעה עד הצלחת.
מנחים: השף יוסי בן דיין ועדנה עסיס
משך הסדנה כשעתיים וחצי
מחיר משולב לסדנה+סיור 135 ש"ח (ניתן לרכוש בקופות בלבד)
הציונות הביאה איתה לצלחת מגוון רעיונות חדשים.
מאכלים המבוססים על חומרי גלם מקומיים: מלון ברוטב מיונזה, קציצות חוביזה ועוד כהנה מטעמים עלו על שולחנותיהם של חלוצים, ושל עקרות בית יצירתיות שנאלצו להתמודד עם מדיניות ממשלתית בראשית המדינה שהגיעה עד הצלחת.
מנחים: השף יוסי בן דיין ועדנה עסיס
לרכישת כרטיס משולב לסדנה וסיור פנו לקופות 02-6215900
עוד בבית אבי חי
סדר בוקר
וידאו
08.05.24
דו-לאומיות בארץ ישראל
עם:
שלומי פרלמוטר
סדר בוקר
וידאו
09.05.24
עיון
וידאו
18.09.08
עיון
וידאו
25.09.08
מיוחדים
וידאו
09.10.12
מיוחדים
וידאו
16.10.12
מיוחדים
וידאו
19.10.12
עיון
וידאו
02.06.13
עיון
וידאו
18.06.13
מיוחדים
וידאו
10.10.13
שונות
וידאו
28.09.14
שונות
וידאו
28.09.14
מיוחדים
וידאו
15.01.15
The Balfour Declaration: the High Point of British Zionism?
עם:
Anita Shapira
אנגלית
וידאו
06.09.17
Prof. Jonathan Sarna - The Zionism of Louis Brandeis
עם:
Jonathan Sarna
אנגלית
וידאו
28.05.17
מיתוסים וגיבורים - מחשבות לחג
פסח הוא הזדמנות לנדוד בין ההיסטוריה למיתוס, בין המציאות למציאות נפשית
פרויקט
17.04.24