המטבח הישראלי העכשווי שואב את השראתו ממקומות שונים, תוך התבססות על תנובת הארץ. סדנה קולינרית שתעסוק באוכל ישראלי עכשווי, המשלב בין חומרי גלם מקומיים לרוחו של המטבח היהודי על כל צבעיו, טעמיו וריחותיו. הסדנה תלווה בהסברים, הדגמות וטעימות.
מנחה: השף יוסי בן דיין, מכללת הדסה, ירושלים, המתמחה בהנחייה והפעלה של אירועים וסדנאות בארץ ובחו"ל.
משך הסדנה כשעתיים וחצי.
בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה, ירושלים
מנחה: השף יוסי בן דיין, מכללת הדסה, ירושלים, המתמחה בהנחייה והפעלה של אירועים וסדנאות בארץ ובחו"ל.
משך הסדנה כשעתיים וחצי.
בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה, ירושלים
עוד בבית אבי חי
סדר בוקר
וידאו
06.05.24
לוחמת חופש: אידה נודל
מתוך:
מוזות
הסכת
06/05/24
Words of Longing: Sisters speaking of brothers, loss, and the meaningful power of music
עם:
Tamar Elad-Appelbaum, Michal Greenglick
אנגלית
וידאו
06.05.24
מיוחדים
וידאו
07.05.24
Parashat Kdoshim | The Meaning of Holiness
עם:
Rabbi Shai Finkelstein
אנגלית
וידאו
07.05.24
סדר בוקר
וידאו
07.05.24
קבלת שבת: יום ירושלים
עם:
אנסמבל יגל הרוש, שי צברי, מאיה בלזיצמן, הרבה תמר אלעד - אפלבום
מתוך:
קבלת שבת; קצת אחרת
07.06
ו' |
13:30
קבלת שבת: לכבוד הקיץ
עם:
אנסמבל יגל הרוש , שי צברי, אסתר רדא, עמיחי חסון, הרבה תמר אלעד- אפלבום
מתוך:
קבלת שבת; קצת אחרת
28.06
ו' |
13:30
סדר בוקר
וידאו
08.05.24
דו-לאומיות בארץ ישראל
עם:
שלומי פרלמוטר
סדר בוקר
וידאו
09.05.24
מיוחדים
וידאו
12.05.24
מיתוסים וגיבורים - מחשבות לחג
פסח הוא הזדמנות לנדוד בין ההיסטוריה למיתוס, בין המציאות למציאות נפשית
פרויקט
17.04.24
סדר בוקר
וידאו
12.05.24