סדנת סימני ראה"ש

שנהיה לראש ולא לזנב
סדנה קולינרית בעקבות סימני ראש השנה

מה רוביה? מדוע אוכלים ראש של דג או של כבש? למה משולים גרגרי הרימון? מה בין גזר לגזרות טובות? ומדוע אוכלים תמרים בראש השנה?

השף יוסי בן דיין והמשוררת וחוקרת עדות ישראל אסתר שקלים מזמינים אתכם לחוויה עיונית קולינרית בעקבות הברכות לשנה החדשה.

בסדנה נדגים מספר מתכונים יצירתיים הכוללים מאכלים בהם מופיעים סימני החג: רימון, סלק, לוביה (רוביה), דלעת, מנגולד ועוד.
נכיר את מקורותיהם ומשמעויותיהם בקהילות ישראל השונות ואת מנהגי החג.

משך הסדנה: כשלוש שעות.
האירוע יתקיים בחצר בית אבי חי.

האירוע בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה בירושלים.

Model.Data.ShopItem : 0 6

עוד בבית אבי חי