לֶחֶם חַי - סדנה

לֶחֶם חַי
אופים ומשוחחים על לחם 
בחצר בית אבי חי, אורך הסדנה: כשלוש שעות

איך אתם אוהבים את הלחם שלכם? השף יוסי בן דיין ופרופ' אביגדור שנאן מזמינים אתכם לחוויה עיונית-קולינרית בעקבות הלחם, על החלק הרך וגם על הקשה.
בסדנה נדגים הכנת לחמים ממגוון מטבחים ונכיר את ערכו הרב של הלחם ואת משמעותו במקרא, בספרות האגדה ובהלכה דרך סיפורים ומדרשים שקשורים בו.

בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה ירושלים Model.Data.ShopItem : 0 6

עוד בבית אבי חי