אוכל ישראלי במטבח הזמן

המטבח הישראלי העכשווי שואב את השראתו ממקומות שונים, תוך התבססות על תנובת הארץ. סדנה קולינרית שתעסוק באוכל ישראלי עכשווי, המשלב בין חומרי גלם מקומיים לרוחו של המטבח היהודי על כל צבעיו, טעמיו וריחותיו. הסדנה תלווה בהסברים, הדגמות וטעימות.

מנחה: השף יוסי בן דיין, מכללת הדסה, ירושלים, המתמחה בהנחייה והפעלה של אירועים וסדנאות בארץ ובחו"ל.
משך הסדנה כשעתיים וחצי.

בשיתוף מרכז תכלית ללימודי חוץ, מכללת הדסה, ירושלים Model.Data.ShopItem : 0 6

עוד בבית אבי חי