מארמון המלך
סיפור.עם || מגרב בבית אבי חי
social
facebook whatsup email tweeter
המופע התקיים בתאריך
28.3.17
שלישי
19:00
סיפור.עם || מגרב בבית אבי חי
שלחו
לחבר

מארמון המלך

סדנה קולינרית עם אילן סיבוני ממסעדת "דארנא"

אילן סיבוני ממסעדת "דארנא", עשה סטאז' קולינרי בארמון מלך מרוקו ובא ללמד את סודן של שלוש מנות מהמטבח המרוקאי:
פסטיה פסיה – בגרסה כשרה, קינוח המחנשה, הנראה כנחש ספירלי ומעדן הטובקל – פסטייה מתוקה הנראית כפסגת הר הטובקל המושלג

 

יחד נלמד להכין את המנות ולבסוף נטעם מהתוצאות.

 

משך הסדנה: שעה וחצי | מספר המקומות מוגבל
 

 

אולי יעניין אותך גם למה ממתקי המימונה צבעוניים כל כך ומה הקשר של כל העושר הזה למרוקו? גתית גינת עם פרשנות מיוחדת לחג גתית גינת // 16.03.17 -אדי-ישראל הממתקים של המטבח המרוקאי היהודי, ובראשם ממתקי המימונה, מוכרחים להיות שמחים וצבעוניים. יש להם תפקיד מכריע: לסמן מתיקות, שפע ועושר. גתית גינת מחפשת עוד משמעויות

שתפו
facebook whatsup email tweeter linkedin insta gplus