אוכל, בריאות ואתיופיה שביניהם

סיפור. עם | אתיופיה בבית אבי חי

social
facebook whatsup email tweeter
המופע התקיים בתאריך
30.3.16
רביעי
18:00
סיפור. עם | אתיופיה בבית אבי חי
שלחו
לחבר
אוכל, בריאות ואתיופיה שביניהם
סדנה קולינרית סביב אוכל אתיופי

מה בין האוכל המסורתי האתיופי למטבח הבריא בשנת 2016?
בסדנה נלמד על מאפייני המטבח האתיופי, נפגוש את האינג'רה והמנות המלוות אותה, נלמד להכין מאכלים מסורתיים שהפכו רלבנטיים יותר מתמיד בימינו ונבין מדוע קמח טף הוא סופר-פוד.

 

מנחות: שרה סרקאלם מספין, מבעלי מסעדת אדיס-אבא
          חנה יסמין בוריה, שפית של מסעדת "נגילה".

 

 

המפגש כולל טעימות.

 

 

אולי יעניין אותך גם ארץ זבת גלוטן: המשבר הקולינרי שחוו עולי אתיופיה כמעט פירק אותם מבפנים עופר מתן // 06.03.16 בזמן שהישראלים הוותיקים הדביקו למטבח האתיופי סטיגמות שליליות, העולים, שדווקא גדלו על אוכל בריא במיוחד, התקשו להסתגל למנות המקומיות עתירות הפחמימות, חלו בסוכרת בממדים מבהילים ואכלו סרט. אבל עכשיו מסתמן מהפך: המטבח האתיופי נעשה אופנתי בחסות הטבעונות

 

 

שתפו
facebook whatsup email tweeter linkedin insta gplus